Page 1 of 1

Raakileiden (kone)tekstien julkaisuista

Posted: Wed Jul 20, 2022 5:01 pm
by owla
Tämä viesti kohdistettu JakeKodiselle ja muille harrastelijoille. Aihetta on kyllä käsitelty sivustolla äskettäin laajemminkin enkuksi.

viewtopic.php?f=1&t=1969

Ymmärrän kyllä sivuston kannan, vaatia tietynlaista tasoa tekstityksiltä. Kun raakileet (kone)tekstit julkaistaan suosittuun filmiin, niin suurin osa latauksista tapahtuu heti ilmestymisen jälkeen. Monikaan ei toista kertaa katso, vaikka tulisi korjatut/ammattilaisen tekstit. Jää vain paska-maku-jäljelle, että taas Openista tuli huonot tekstit. :(

Nimitystä "retail" taidetaan käyttää, kun kyseessä on ammattilaisen tekele, jonka tekemisestä hän saa leipänsä. Julkaisuissa on useinmiten myös hänen nimensä. Kyseessä on täysin eri jälki, kuin harrastelian aamuyöllä väsyneenä värkkäämät tekstit. Onko niin kiire julkaista tarkastamaton tuotos ja saada itselle kunniaa suuresta latausmäärästä? Viisainta olisi nukkua yö ja katsoa läpi vielä uudelleen ja sen jälkeen vielä pyytää jotakuta toista katsomaan niitä (oikoluku). Harmi, kun suomennossivustot ovat lopettaneet toimintansa (subfinland, divxfinland, subheaven ym). Pelkkä sanojen kääntäminen ei ole suomentamista. :roll:

Eikö tälle foorumille vois perustaa lanka, jossa voisi tuotoksiaan esitellä ja pyytää oikolukua tai tehdä kimpassa?

Mielipiteitä kaipailisin? :)

Re: Raakileiden (kone)tekstien julkaisuista

Posted: Sun Jul 24, 2022 6:38 am
by SimplyTheBOSS
Minä kyllä poistan ne aina huomatessani, jos en huomaa niin voi vapaasti laittaa vaikka sähköpostia niin käyn poistamassa nuo käyttökelvottomat jätteet. Jos joku nyt välttämättä haluaa niitä tekstejä GT:n tai muun vastaavan läpi ajaa niin toivoisin ettei niitä julkaistaisi ainakaan OS:llä, tuolla on monta sivustoa jotka ottavat nuo siansaksaa olevat räpellykset jakoon.
Eiköhän tuo torveilu saada loppumaan, kun selkeästi on sanottu että niitä ei sivustolle haluta niin se on sitä myötä selvä, jos joku nyt päättää huomautuksesta huolimatta jatkaa tuota spammaamista niin lyödään hänelle sitten bannit, eiköhän se siitä, maailmassa on isompiakin ongelmia, esimerkiksi röökin hinnan nousu.
Image