Θεωρώ το Cheers μια από τις καλύτερες σειρές ( Sitcom ) όλως των εποχών, απορώ τόσα χρόνια στο opensubtitles γιατί ποτέ κανείς δεν έχει αρχίσει να κάνει μετάφραση. Ειδικά στους " παλιούς " που ασχολούνται με παλιές / noar ταινίες θα ήταν τέλειο να συνεργαστούν όλοι, κάπως σε ένα forum / email κάτι ... υπάρχουν 11 Season !
Γι΄αυτό σκέφτηκα κάτι, όποιος ή όποια ομάδα αναλάβει θα πάρει "TRUSTED" και όλα τα καλά που μπορώ να δώσω, επίσης θα προτείνω αυτόν ή την ομάδα για Admin στο OS ...
Η πρόταση είναι για όλους αλλά κυρίως για τους ..." βετεράνους " :
ktsioulis δεν θέλει
T3LL4V1S10N
Alex-Suri-GR
zachs75 δεν θέλει
itsopen1 μεταφράζει άλλη σειρά !
portokalaki
haroldpoi ΘΕΛΕΙ !
όποτε το δείτε και ενδιαφέρεστε πείτε μου η Πρόταση επαναλαμβάνω είναι προς όλους
PS : εκπαίδευσα ένα μοντέλο ΑΙ Sonet σε Μ4 mac MAX PRO (Local) και προσπάθησα να το εκπαιδεύσω σαν 80s με αμερικάνικα prompts και διάφορα άλλα ( λίγο πολύπλοκα να το εξηγήσω εδώ ) με κατάλληλη επιμέλεια μου πήρε περίπου μόνο 1ώρα και κάτι... για το 1ο επεισόδιο θα το βρείτε εδώ : https://www.opensubtitles.org/en/subtit ... ometime-el πείτε μου την γνώμη σας. Νομίζω πως είναι τέλεια η μετάφραση ( όχι τόσο οι χρονισμοί από τον αγγλικό υπότιτλο)