Sziasztok! Bocsánat a hosszú-hosszú késedelemért.
A River's Edge (1986), a Zone Troopers (1985), és a Valehtelija (The Liar) (1981) felkerültek már.
A Kaurismaki testvérek által készített, 1982-es Arvottomat (The Worthless) már kész van pár hete, az 1991-es, szintén Mika Kaurismaki által rendezett 'Zombie és a szellemvasút' is rég kész... Ezeket már felraktam volna, de mivel nehezen elérhetők, főleg jó minőségben, ezért a felirattal együtt tenném majd fel őket az "enkórra", csak közben gondjaim akadtak a DVD-> .mkv helyes konvertálásával. Amíg rá nem jövök, hogy oldjam meg, addig a 'Fojtogató a fojtogató ellen' javítása háttérbe szorult, még csak a felénél tartok, sajnos.
A legfőbb ok amiért írok, az, hogy mindeközben az 1975-ös 'La Traque' (Hajtóvadászat) (
https://www.imdb.com/title/tt0073815/) c. filmet is, egy kedves ismerősöm kérésére elvállaltam, a felirat, amint elkészül, fel lesz téve, mert könnyebben elérhető (van belőle BluRay kiadás, a 2 finn ritkasággal ellentétben). Most léptem át a 600. táblát az 1000ből, még 1, max. 2 hétre lesz szükségem.
Tehát, november előtt igyekszem a két Kaurismaki film, és a 'Hajtóvadászat' feliratát is feltenni.
Köszönöm a türelmet!
<3