Forum rules
Δεν επιτρέπεται κανένα είδους Spam ή διαφήμισης. Μην δημοσιεύετε θέματα σε ότι αφορά βία,χυδαία - αισχρή συμπεριφορά,μην εκφράζετε μίσος ή οτιδήποτε σεξουαλικό περιεχόμενο.Να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους άλλους. Σε όποια περίπτωση αυτής την συμπεριφοράς οποιασδήποτε βαθμίδας στο Site που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιθετική προς τα μέλη του θα διαγράφετε χωρίς καμία προειδοποίηση.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με "The team" χρησιμοποιώντας το Link στο κάτω μέρος της σελίδας.
Ευχαριστούμε.
nikos69
Posts: 6
Joined: Wed Dec 12, 2018 11:50 am

Σας Ευχαριστούμε

Thu Jan 10, 2019 11:26 am

Καλημέρα. Με αυτό το μήνυμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ελληνική κοινότητα του sait εδώ για τη φιλοξενία που είχαμε αυτόν τον λίγο καιρό αλλά παρατηρήσαμε ότι δεν υπάρχει κανείς σεβασμός προς την SFTeam την τελευταία από της παλιές ομάδες μετάφρασης ούτε για την προσφορά μας είτε μικρή είτε μεγάλη είναι αυτή όλα αυτά τα χρόνια στην μετάφραση και δημιουργία υποτίτλων από το μηδέν όταν δεν υπήρχαν καν αγγλικοί υπότιτλοι που σήμερα είναι μετρημένη στα δάχτυλα αυτοί που μπορούν να κάνουν εξ ακοής μετάφραση και αυτοί είναι κάτι παλιοί μεταφραστές που ακόμα το έχουν μεράκι να κάνουν υπότιτλους, γι΄αυτό πήραμε την απόφαση να μην ανέβουν άλλη φορά υπότιτλοι μας εδώ τουλάχιστον από δικούς μας uploader οι άλλοι uploader που θέλουν να ανεβάζουν δικούς μας υπότιτλους ας ανεβάζουν αρκεί να τους ανεβάζουν σωστά χωρίς να σβήνουν τα credits της ομάδας και θα μπορούν να βρίσκουν τους υποτίτλους μας στο Subs4Free που μας φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του και είμαστε αποδέκτες σεβασμού και αναγνώρισης για όλα αυτά τα χρόνια της προσφοράς μας στην κοινότητα του Νετ κάτι που εδώ σε αυτό το sait δεν είχαμε και λυπούμαστε για ‘αυτό γιατί προτιμάτε κάποιους uploader να ανεβάζουν ότι βρουν η ακόμα να θεωρείτε της αντιγραφές καλύτερες μεταφράσεις από την αρχική μετάφραση από επαγγελματία μεταφραστή εκδοτικού οίκου, ειλικρινά αυτό δεν το καταλαβαίνουμε και φαίνεται ότι εδώ κάνουν κουμάντο οι uploader και δίνουν κατευθύνσεις στους admin τη να κρατήσουν και τι να αφήσουν επάνω. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.

Ειλικρινά Μετα Τιμής: SFTeam Exclusive Movies

User avatar
firerm
Moderator
Posts: 98
Joined: Sun Sep 06, 2015 3:17 pm

Re: Σας Ευχαριστούμε

Thu Jan 10, 2019 1:51 pm

Λυπούμαστε που αποχωρείτε αλλά στο OS δεν ελέγχεται όπως αναφέρεις από κανέναν... υπάρχει μια Ιεραρχία και κάποιοι κανόνες. (θα τις βρείτε στο Forum)
Κατά καιρούς γίνονται Reports μέσα από την πλατφόρμα και οι Admin έχουν κάποια standar για την ποιότητα κάθε υπότιτλου.
Ο Σεβασμός προς όλες τις ομάδες ή ακόμα και σε μεταφραστές είναι δεδομένος. Όταν μια απόδοση διαλόγου γίνεται καλύτερη από κάποια άλλη (ακόμα και αν διορθώνει κάποιου άλλου) είναι λογικό να επιλεχθεί η καλύτερη από την προηγούμενη. Είναι η λογική συνέπεια, απλά.

Ο Υπότιτλος που διαγράφηκε ήταν στο "όριο" να βγάζει νόημα η ταινία ( σας θυμίζω οι υπότιτλοι δεν είναι μόνο γι αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά αλλά και γι αυτούς που έχουν πρόβλημα ακοής) γι αυτό και τον άφησα μέχρι να βγεί καλύτερη απόδοση. Έγιναν περισσότερα από 10 reports από διαφορετικούς χρήστες και όμως τον άφησα ενεργό με την προυπόθεση όταν βγεί καλύτερος να τον διαγράψω.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση οργή εφόσον υπάρχει καλύτερος υπότιτλος ? Για τα Like ? ( δεν έχουμε) γιατί κάποιος - οια έφτιαξε καλύτερο υπότιτλο ? ( δεν είναι διαγωνισμός) γιατί αυτή η πίκρα ?

Σύμφωνα με τους κανόνες τους OS δεν επιτρέπουμε διαφήμιση άλλου site στην "περιγραφή του υπότιτλου" πόσο μάλλον αν είναι torrent site και όμως άφησα σε πολλούς υπότιτλους την διαφήμιση της SFTeam. Δεν είμαστε κριτές των πάντων και κάνουμε τα "στραβά μάτια" πολλές φορές ... ξέρουμε και τις αδυναμίες της πλατφόρμας που προσπαθούμε καθημερινά με spam, dupe subs, αυτόματες μεταφράσεις που έρχονται από το API αφού το OS είναι συνδεδεμένο με τόσα app που είναι πλέον αδύνατο να ελέγχουμε τα πάντα.


Να είστε καλά και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε διότι όπως όλοι θέλουμε να βλέπουμε ταινίες αυτός είναι ο σκοπός. Ούτε κακίες, ούτε αρνητικά σχόλια. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται κάν με τα σχόλια και τις κριτικές θέλουν απλά να δούν ταινίες και σειρές.

nikos69
Posts: 6
Joined: Wed Dec 12, 2018 11:50 am

Re: Σας Ευχαριστούμε

Thu Jan 10, 2019 3:09 pm

Η ‘’άλλη μετάφραση’’ που μας γράφεις δεν είναι μετάφραση αλλά αντιγραφή από τον δικό μας υπότιτλο που λες ότι δεν έβγαζε νόημα με ανεπαίσθητες αλλαγές για να μην γνωρίζετε αλλά βέβαια ο αντιγραφέας δεν γνωρίζει ότι μέσα στους υπότιτλους μας βάζουμε συγκεκριμένες διάσπαρτες λέξεις τυχαίες για να ξέρουμε αν είναι αντιγράφει η όχι. Είμαστε πολλά χρόνια σε αυτό που κάνουμε για να μπορέσει να μας κοροϊδέψει ένα απλός αντιγραφέας. Δεν πειράζει αφού προτιμάτε της αντιγραφές ποιοι είμαστε εμείς που θα σας αλλάξουμε την άποψη σας είναι σεβαστή και για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε όλη την ελληνική κοινότητα για την φιλοξενία σας αλλά εμείς δεν συμφωνούμε με την λογική των αντιγραφών η τον uploader που πασχίζουν για μια θέση στον ‘Ήλιο’ και κάνουν τα πάντα για να βλέπουν το όνομα τους στην πρώτη θέση και βέβαια δεν μας ενόχλησαν ποτέ η αδυναμίες η οι ελλείψεις του sait ούτε βγάλαμε ποτέ κακία για κανένα απλά πάντα εκφράζαμε και θα εκφράζουμε την άποψή μας ανοικτά και ελεύθερα εξάλλου ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα εκτός και αν κάνουμε λάθος και δεν είμαστε δημοκρατία.

User avatar
firerm
Moderator
Posts: 98
Joined: Sun Sep 06, 2015 3:17 pm

Re: Σας Ευχαριστούμε

Thu Jan 10, 2019 5:43 pm

Το ότι κάποιος παίρνει μια μετάφραση και την διορθώνει δεν είναι αντιγραφή ... είναι ανάπτυξη, είναι εξέλιξη.
Πχ εσύ θέλεις να λές sait (που δεν είναι σωστό) μια έξελιξη (διόρθωση) είναι ότι γράφεται site που είναι και το σωστό.
Αυτό που θέλω να τονίσω επίσης είναι ότι (για παράδειγμα) μπορεί κάποιος να κάνει μετάφραση χωρίς να βλέπει την ταινία και να διορθώνει απλά την σύνταξη των λέξεων από Google Translate αυτό όμως δεν είναι σωστή απόδοση (by default). Πέρα από αυτό ...και πάντα με φιλικές διαθέσεις γιατί τόσο οργή για το ποιος έχει ανεβασμένο τον υπότιτλο που όσο να'ναι ο νέος είναι καλύτερος σε απόδοση ?
Όπως σου είπα και σε προσωπικό μήνυμα δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης στο μέλλον μπορεί να φτιάξει η ομάδα σας έναν τέλειο υπότιτλο και πίστεψε με όλοι θα πουν μπράβο παιδιά γι αυτό που μας προσφέρετε, τώρα γίνεται μανούρα χωρίς πραγματική αιτία.

Επίσης περί ..δημοκρατίας. Όταν στην δημοκρατία αποφασίζει ο λαός ( χρήστες ) και έχω περισσότερες από 10 αναφορές (reports) στο admin panel που εκφράζουν την πλειοψηφία + την βαθμολογία πόσο περισσότερο από το να αποφασίζουν οι χρήστες αν θα υπάρχει ή όχι ο υπότιτλος , αυτό ακριβώς εφάρμοσα την δημοκρατία.

Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα αν θέλετε σαν ομάδα να αποχωρήσετε, καλός να το κάνετε, προσωπικά δεν θα το ήθελα.

nikos69
Posts: 6
Joined: Wed Dec 12, 2018 11:50 am

Re: Σας Ευχαριστούμε

Thu Jan 10, 2019 7:32 pm

Στο να λέει την άποψή του ελευθέρα κάποιος αναφέρθηκα στην δημοκρατία πουθενά αλλού και το ότι έκανα λάθος εγώ και αντί να γράψω site έγραψα sait είναι αποδεκτό γιατί γράφω ελληνικά και όχι αγγλικά και το έγραψα στα greeklish που τα απεχθάνομαι από κεκτημένη ταχύτητα, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κακία με κανέναν.

Return to “Ελληνικά”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests