Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
Maxjmus
Posts: 8
Joined: Fri Mar 04, 2011 12:26 am

Tektsityspyynnöistä...

Sun Mar 13, 2011 12:44 am

onko kääntäjillä liikaa kiireitä vai noteeraavatko he lainkaan pyyntöihin? :) On paljon hyviä elokuvia, mihin ei nykysin löydy enää tekstejä kuin ikivanhoihin jo kuolleisiin torrentteihin...päivityksiä ois kiva saaha

Mörkö-Majuri
Posts: 1
Joined: Mon Mar 14, 2011 4:09 am

Re: Tektsityspyynnöistä...

Mon Mar 14, 2011 4:14 am

Saattaa olla että noilla suurluokan suomentajilla on aikas paljon puurtamista, kun niin monenmoista tekstitys sarjoihin ja elokuviin tekevät uskomattomalla tahdilla. Mutta ihan mielenkiinnolla kysyisin, että minkälaisiin elokuviin olis tarve saada näitä "päivityksiä"?:)

Maxjmus
Posts: 8
Joined: Fri Mar 04, 2011 12:26 am

Re: Tektsityspyynnöistä...

Sun May 29, 2011 9:34 pm

miksi viestini poistettiin? eikö täällä enää saa edes kysyä, kun perkele koko sivu niin sekava, ettei rajaa venäjän maallakaan!

User avatar
SimplyTheBOSS
Site Admin
Posts: 1319
Joined: Mon Feb 01, 2010 3:02 pm
Location: Finland

Re: Tektsityspyynnöistä...

Tue May 31, 2011 7:11 pm

Mörkö-Majuri wrote:Saattaa olla että noilla suurluokan suomentajilla on aikas paljon puurtamista, kun niin monenmoista tekstitys sarjoihin ja elokuviin tekevät uskomattomalla tahdilla. Mutta ihan mielenkiinnolla kysyisin, että minkälaisiin elokuviin olis tarve saada näitä "päivityksiä"?:)http://forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?f=1&t=180

SimplyTheBOSS
Finnish Moderator
OpenSubtitles


Image

Return to “Suomalaisten tekstitysfoorumi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest