Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
Markuz
Posts: 1
Joined: Thu Nov 13, 2014 8:31 am

Korvasin subsearchin opensubtitlesillä

Thu Nov 13, 2014 8:35 am

Toi subsearch on nykyään ihan perseest eikä sillä löydä enää paskan vertaa uusii subeja.Frendi tuolt toiselt sivult vinkkas et täält löytyy paremmin ja niin näyttää kyl löytyvänki,ihan helvetin paljon paremmin mut pari juttuu,saisko vähemmän mainoksii ja sit jos sais sellaset uudet sarjat ja leffat sivut tänne ni ois kova juttu.Subsearchii ei kyl tuu ikävä,se on täyttä kuraa!!
Kiitti!

:mrgreen:

eonmc2
Posts: 6
Joined: Wed Sep 17, 2014 8:04 pm

Re: Korvasin subsearchin opensubtitlesillä

Sat Nov 15, 2014 2:48 am

Subtitleseeker.com on myös ihan kelpo, paitsi sillä ei löydä subiarkisto.orgin tekstejä. :(
Mutta jos on ollut tarve etsiä vertailukohdessa suomitekstien ajastukseen jostain ulkomaalaisesta julkaisusta, niin silloin olen käyttänyt subtitleseekeriä.

User avatar
SimplyTheBOSS
Site Admin
Posts: 1319
Joined: Mon Feb 01, 2010 3:02 pm
Location: Finland

Re: Korvasin subsearchin opensubtitlesillä

Sat Nov 15, 2014 11:33 am

Markuz wrote:Toi subsearch on nykyään ihan perseest eikä sillä löydä enää paskan vertaa uusii subeja.Frendi tuolt toiselt sivult vinkkas et täält löytyy paremmin ja niin näyttää kyl löytyvänki,ihan helvetin paljon paremmin mut pari juttuu,saisko vähemmän mainoksii ja sit jos sais sellaset uudet sarjat ja leffat sivut tänne ni ois kova juttu.Subsearchii ei kyl tuu ikävä,se on täyttä kuraa!!
Kiitti!

:mrgreen:Niin, mitäpä sitä sellaisella tekstityshaulla tekee jolla ei tekstityksiä löydä, suunnilleen yhtä hyödyllinen kuin märkäpuku Saharassa.
Kelpaisiko näin:

Uusimmat tekstitykset elokuviin.

Uusimmat tekstitykset sarjoihin.

Saman voi tietysti tehdä RSS:nä:

Uusimmat tekstitykset elokuviin RSS:nä.

Uusimmat tekstitykset sarjoihin RSS:nä


Pääset mainoksista eroon helposti kahdella tavalla, ryhtymällä VIP jäseneksi tai käyttämällä selaimessa lisäosaa nimeltä Adblock Plus.

Image

Return to “Suomalaisten tekstitysfoorumi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests