Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
ay_caramba
Posts: 5
Joined: Fri Nov 09, 2007 4:38 pm

poltto ohjelmat

Thu Nov 15, 2007 6:55 pm

terve kaikki!

voiskoha joku kertoo hyvän ohjelman millä vois polttaa nää AVI tiedostot dvd levylle ja katsoa niitä sit dvd-soittimella oon kokeillu muutamia mut niistä joistain pitää maksaa tai siihe tulee vesileima keskelle kuvaa, tai jotkut toimii muute hyvin mutta niissä tulee vaa ääni eikä kuvaa ollenkaa :x :evil:
joten voisko joku kertoa mulle jonkun hyvän (ILMAISEN!!!) ohjelman millä voi sit polttaa noita AVI tiedostoja dvd levylle. :lol: :lol: :lol:

User avatar
serio
Posts: 1
Joined: Thu Jun 12, 2008 5:18 pm

Thu Jun 12, 2008 5:23 pm

Nerolla onnistuu hyvin ja myös Ashampoolla. Mutta jos tekstitykset halajat mukaan levylle, ni en itekään tiedä millä onnistuis moinen siten, että toimis kunnolla dvd-soittimella..

dahlstrom
Posts: 1
Joined: Sat Jun 14, 2008 6:00 pm

Sat Jun 14, 2008 6:03 pm

CDBurnerXP toimii mulla hyvin eikä ole ollu dvd soittimessa mitään ongelmia... mulla on windows vista et toi nimi vähän hämää... ja toi on ilmainen

haistvee
Posts: 2
Joined: Sat Aug 09, 2008 5:10 pm

Sat Aug 09, 2008 5:15 pm

eiköhän mikä tahansa poltto-ohjelma joka osaa datana polttaa levylle toimi, tarkkana vaan että tekstifilu on täsmälleen samassa muodossa kuin leffafilu. Jotkut soittimet tarttee firmwarepäivityksen jos ei tahdo tekstit näkyä tarpeeks isona tai on ongelmia esim .srt-tekstitysten kanssa.

Maxjmus
Posts: 8
Joined: Fri Mar 04, 2011 12:26 am

Re: poltto ohjelmat

Fri Mar 04, 2011 5:47 pm

ite suosin ConvertXtoDVD nimistä poltto-ohjelmaa... ainakin videotiedostot polttaa tällä erinomaisen kätevästi ja yksinkertaisesti :) Suosittelen, ellet jo ole perehtynyt muihin


Return to “Suomalaisten tekstitysfoorumi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests