Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
ninjo
Posts: 8
Joined: Sun Jul 14, 2013 11:25 am

Tekstit ei näy töllös

Fri Feb 28, 2020 10:31 am

Moi,

Tuleekos kellään mieleen miksi tekstit ei näy töllöttimessä? Pilkon tässä hieman ongelmaa;

Mikä on muuttunut, niin kotiosoite ja reititin, ei muu. NAS on liitetty reitittimeen ja TV lukee tiedostot NASista. Tekstit näkyy koneella hyvin, mutta ei TV:ssä. TV:ssä vastaavasti kyllä näkyy parin muun leffan tekstit muuton jälkeen. Kuitenkin, muutoin kaikki aikaisemmat toimii just hyvin. Tekstien nimet on exakt sama kuin leffassa, eli perinteisellä rutiinilla nimetty. Ja kaikki ovat .srt filuja.

Leffat jotka nyt ei näy on. Zombieland - Double Tap ja Parasite. Väittäisin et aikaisemmin esim Ford vs. Ferrari ja Hustlers ei näkynyt mutta kyllä ne nyt toimii hyvinkin.

User avatar
owla
Posts: 29
Joined: Wed Oct 17, 2012 5:43 pm

Re: Tekstit ei näy töllös

Sat Feb 29, 2020 5:50 pm

Mistä kuva siis tulee tv:lle? Verkkolevyltä, PC:ltä verkon läpi, onko mikä playeri, joku mediaserveri? Jos irtotekstit näkyneet aiemmin, onko joku pleyerin asetuksissa muuttunut. Voisko kuvitella, että aiemmin tekstit siltikin tullut verkosta (API?) ja nyt ne plokkaantuu?

edit: siis NAS, eli verkkolevyltä :oops:

ninjo
Posts: 8
Joined: Sun Jul 14, 2013 11:25 am

Re: Tekstit ei näy töllös

Sun Apr 19, 2020 3:44 pm

Leffat on siis verkkokovalevyllä ihan sellasenaan kun on ladattu. Avaan ne NASilta suoraan TV:sä, välissä ei oo siis mitään tiettyä playeriä vaan joku Sampan oma mikä ny on tos töllössä. Sanotaan et kaikki mihin voin vaikuttaa, ei ole muuttunut yli 10 vuoteen. Ainoastaan netti ja kotiosoite. Ja osa ladatuista toimii, osa ei. Kaikki vanhat toimii jotka ovat ennen viimesintä muuttoa.

Return to “Suomalaisten tekstitysfoorumi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest