Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
RileyDylan
Posts: 1
Joined: Tue Jan 19, 2021 1:20 pm

Opensubtitles not working on all my Devices?

Tue Jan 19, 2021 1:21 pm

Hello Everyone,

I'm new here. I hope so you can me help. I've asked already in different Groups, but no answer.
Any Subtitles from the Source (Opensubtitles) are not downloading and it show that "there are 0 subtitles"
I use following streaming apps: CinemaHD, Catmouse....etc.
I use also VPN. I've choosed already different Locations in my VPN, but the Problem is the same. :( No download any Subtitels from the Source "Opensubtitles"

Is the Problem only in my System?
Thanks in advance for your help and answer.

Kind regards

User avatar
scooby007
Site Admin
Posts: 646
Joined: Thu Mar 05, 2009 10:49 pm
Location: Scandalous

Re: Opensubtitles not working on all my Devices?

Tue Jan 19, 2021 3:46 pm

Hello,

Have you tried logging into the application your using? In particular, logging into the opensubtitles add-on from within the application?
Following topic may explain and give more ideas:
viewtopic.php?f=11&t=17153

Also topics of interest that may be relevant:
viewtopic.php?f=1&t=17371
viewtopic.php?f=1&t=17368
viewtopic.php?f=1&t=17338
Image

anglapinto
Posts: 1
Joined: Thu Feb 18, 2021 3:41 am

Re: Opensubtitles not working on all my Devices?

Thu Feb 18, 2021 3:45 am

scooby007 wrote:Hello,

Have you tried logging into the application your using? In particular, logging into the opensubtitles add-on from within the application?


thank you very much!

Return to “General talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests