Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
User avatar
Verdike
Subtitles Admin
Posts: 33
Joined: Thu Dec 19, 2019 12:38 am
Contact: Facebook

tekezo kiiktatva!

Mon Mar 16, 2020 12:39 am

Több éve látjuk már, hogy mind SubRipek, mind gépi fordításoknál jön egy bizonyos 7-es értékelés. Soha más, mindig csak 7-es. A személy, akitől ezek jönnek, Ismételt figyelmeztetések ellenére sem hagyta abba. Illetve most már igen.

Merthogy mától a tekezo (https://www.opensubtitles.org/en/profile/iduser-1560192) nevű felhasználó nem kommentelhet, nem értékelhet, nem létezik. Csak és kizárólag feliratok letöltésére használhatja a profilját. (Ezt a profilját, mert gyanítom, hogy több is van).

Ha bárkit zavar a 7-es értékelése, amit eddig oly sokunknak adott, nyugodtan szóljon és kitörlöm.
Last edited by Verdike on Fri Apr 10, 2020 12:19 am, edited 1 time in total.

EndruSubs
Posts: 1
Joined: Fri Apr 14, 2017 9:42 am

Re: tekezo kiiktatva!

Tue Mar 24, 2020 2:21 am

Már mindent értek. :D Nem tudtam mire vélni, azt hiszem, értékelte nekem is felirataimat. Szeretem, ha meg van indokolva miért annyi, amennyi. Bírom én a kritikát, és igénylem is. Ja, és jó látni, hogy valaki foglalkozik a magyar részleggel érdemben. Sok sikert a munkádhoz Verdike! :)

zizitop
Posts: 1
Joined: Fri Aug 14, 2009 12:25 pm

Re: tekezo kiiktatva!

Thu Mar 26, 2020 8:09 pm

Na, ez egy kurva jó döntés és megoldás! Végre! A szarházi nem egy feliratomat értékelte 7-esre. Na, nem mintha számított volna, de ez a barom sportot űzött ezekből a 7-es értékelésekből. A magam nevében is köszönöm! Bishop

frigyi
Posts: 2
Joined: Wed Apr 04, 2018 9:27 pm

Re: tekezo kiiktatva!

Wed Apr 08, 2020 5:47 pm

Hát ezt is megértük!

Pont pár hete bíztattalak, hogy ha lehet, iktasd ki (valamelyik felirat kommentjénél panaszkodott valaki).

Nem is gondoltam, hogy ez ilyen hamar valóra válik!


Köszönöm!

Return to “Magyar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests