Page 1 of 2

episode subtitles not showing in any language

Posted: Wed Mar 06, 2019 1:09 pm
by Brown-Eyes
I found that for Nip/Tuck https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... dmovie-715
none of the subtitles for S04E06 Faith Wolper, PhD are showing, saw that after I posted one in Dutch yesterday.

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Wed Mar 06, 2019 3:19 pm
by Funchalense
It did not show up because they had the wrong imdb number.
Season: 0 - Episode: 0
Already fixed.

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Thu Mar 14, 2019 12:55 am
by Brown-Eyes
Thanks for the fix :-)

There is a similar problem with Six Feet Under https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... movie-7569

Season one episode 3 not showing.

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Thu Mar 14, 2019 7:03 am
by oss
probably those subtitles are not uploaded

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Thu Mar 14, 2019 3:21 pm
by Funchalense
Its uploaded Oss but with some problem on imdb id, 702016 [S00E00]
So it was not show on the list.
Just add 0 to solve the problem.
imd : 0702016

https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... movie-7569

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Fri Mar 15, 2019 1:18 pm
by oss
ok perfect

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Fri Mar 22, 2019 4:44 pm
by Brown-Eyes
Here's another one: Dexter https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... ovie-20357
Season 1 episode 11 not showing.

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Fri Mar 22, 2019 6:12 pm
by Funchalense
Brown-Eyes wrote:Here's another one: Dexter https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... ovie-20357
Season 1 episode 11 not showing.


Fixed.

https://www.opensubtitles.org/en/search ... bid-866569

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Thu Apr 04, 2019 6:30 pm
by Brown-Eyes
Here's a set of subtitles that can't be corrected: https://www.opensubtitles.org/en/subtit ... mentary-no
When I try to correct them, I get a msg: Contact admin please, no filenames available :)

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Tue Apr 09, 2019 9:15 am
by oss
Hi

this needs to be uploaded again

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Sat Apr 13, 2019 5:56 pm
by Brown-Eyes
This one is slightly different: When I select 'Italian' for "Outlander", then click on season 1, I get an empty page...

https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... vie-161974
click on season 1, I get:
https://www.opensubtitles.org/en/search ... 2/season-1
(No results found, try add new request or search at english-subtitles.cc)

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Sun Apr 14, 2019 2:04 pm
by Funchalense
When i click on season 1 : https://www.opensubtitles.org/en/search ... 2/season-1
It´s ok.

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Wed Apr 17, 2019 3:50 pm
by Brown-Eyes
Found another episode not showing:
https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... movie-2006
S28E15 Kamp Krustier

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Sat Apr 20, 2019 8:24 am
by oss
where is uploaded subtitles to it ?

Re: episode subtitles not showing in any language

Posted: Sat Apr 20, 2019 10:55 am
by SmallBrother
This "Kamp Krustier" is a 'funny' one.

Go to that URL Brown-Eyes gave: https://www.opensubtitles.org/en/ssearc ... movie-2006
You will see episode "Kamp Krustier" listed TWO times, numbered S28E15 and also E16.

Image

E15 is and stays empty. The upload link is for IMDb ID 5847434, which is E15, but will be listed as 16.
E16 (which is actually E15, "Kamp Krustier") subs leads to https://www.opensubtitles.org/en/search ... id-5847434 (note the release names with varying numbers 15 and 16)
Clicking on the IMDb rating for E16 (here the "6.7") leads to the IMDb page for E15.
The IMDb link on the individual subtitle pages are also leading to the IMDb page for E15.
Previous and next episode are listed okay on IMDb, but obviously the ones after E15 have a number mismatch.

I tried an IMDb update (several times) but the site is stubbornly ignoring my commands.