Forum rules
Under no circumstances is spamming or advertising of any kind allowed. Do not post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate others security. Profanity or any kind of insolent behavior to other members (regardless of rank) will not be tolerated. Remember, what you don’t find offensive can be offensive to other members. Please treat each other with the kind of reverence you’d expect from other members.
Failure to comply with any of the above will result in users being banned without notice. If any further details are needed, contact: “The team” using the link at the bottom of the forum page. Thank you.
User avatar
oss
Site Admin
Posts: 5249
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:26 pm
Contact: Website

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Sun Oct 10, 2021 2:00 pm

I can reproduce problem in OS uploader, but when I try my uploader php script, it works, so it is quite strange. Maybe there is set some small timeout in OS Uploader ? Sometimes files can long time to upload

User avatar
Noobz4Life
Posts: 7
Joined: Sat Sep 11, 2021 4:21 pm
Location: Finland

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Sun Oct 10, 2021 9:20 pm

If it uploads as "new" subs, meaning the file is different. Or to simplify, to update new video hash you have to upload the exact file you have downloaded from OpenSubtitles and not alter / change anything inside it.
I see.
As this site adds few random advertisements into subtitles they are then marked as new instead of same as original.
Just needed to remove extra adds with Subtitle Edit and it worked.

fun7om
Posts: 74
Joined: Wed Aug 09, 2017 4:02 am

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Mon Oct 11, 2021 8:25 am

As this site adds few random advertisements into subtitles they are then marked as new instead of same as original.
Just needed to remove extra adds with Subtitle Edit and it worked.
are you downloading and uploading subs as registered user?

User avatar
oss
Site Admin
Posts: 5249
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:26 pm
Contact: Website

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Mon Oct 11, 2021 10:33 am

if you download subtitles from our site, it is not good idea to upload them back to us with our advertisement, so thats why they are refusing to upload...

CapnChron
Posts: 9
Joined: Sat Jul 18, 2020 5:41 am

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Wed Oct 13, 2021 8:48 am

I can reproduce problem in OS uploader, but when I try my uploader php script, it works, so it is quite strange. Maybe there is set some small timeout in OS Uploader ? Sometimes files can long time to upload
Indeed it is a strange issue. The errors seem to have reduced a bit, I can upload quite
few subtitles before getting hit with that error and I would just manually upload the subtitle
file and hash it with OS-U.

We'll see how this goes over the next few days and if issues remains, will post on this topic

Thanks CC

User avatar
Noobz4Life
Posts: 7
Joined: Sat Sep 11, 2021 4:21 pm
Location: Finland

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Wed Oct 13, 2021 7:09 pm

are you downloading and uploading subs as registered user?
For example when using Plex or FileBot there will be extra lines added when logged in as free user.
It's unavoidable as those platforms don't check have you used browser extension last time.

I do use profile in chrome with browser extension to get "clean" subs if simply removing added lines with Subtitle Edit doesn't work.

Few times even one extra empty line at the end has ended up as new subtitles :D

User avatar
oss
Site Admin
Posts: 5249
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:26 pm
Contact: Website

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Thu Oct 14, 2021 11:51 am

I see. not ideal situation. I will try to fix.

I checked source code...and...anyway - please send me the subtitle you are getting with extra lines, so I can check something, thx - those extra lines must come from somewhere.

User avatar
Noobz4Life
Posts: 7
Joined: Sat Sep 11, 2021 4:21 pm
Location: Finland

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Fri Oct 15, 2021 3:08 am

Oh, and just in a right time.

This was outcome when I did not have enough empty lines at the end:
https://www.opensubtitles.org/fi/subtit ... justice-fi
(something odd at the end of the subtitle file)
EDIT 2: (Think I had wrong one selected: viewtopic.php?f=1&t=16844&start=105#p46164)

EDIT 1: This was my first time seeing this error few days ago:
Did mark subtitles to be deleted before taking this screenshot:
(left file used in failed hash update attempt and in right is how it was uploaded to this site)
Image

Original subtitle was https://www.opensubtitles.org/fi/subtit ... the-bfg-fi
Somehow many extra lines / spaces where added from nowhere and I have no idea how that happened.
Last edited by Noobz4Life on Fri Oct 15, 2021 3:22 am, edited 2 times in total.

User avatar
oss
Site Admin
Posts: 5249
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:26 pm
Contact: Website

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Fri Oct 15, 2021 3:14 pm

I know how this happened and it is fixed for now :)

deathscythe1
Posts: 1
Joined: Fri Oct 15, 2021 4:18 pm

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Fri Oct 15, 2021 4:25 pm

Recently I also run into problems while trying to upload subtitles. Only a few succeed, for the rest I just get "something went wrong".

geengebruikersnaam
Posts: 1
Joined: Tue Oct 19, 2021 6:00 pm

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Tue Oct 19, 2021 6:03 pm

Only a few succeed, for the rest I just get "something went wrong".
Exactly... and sometimes notification of maintenance.

Image

skinny1
Posts: 5
Joined: Wed Jun 29, 2016 9:43 pm

Re: OpenSubtitles-Uploader (Windows/Linux/OSX)

Sun Oct 24, 2021 5:57 pm

Only a few succeed, for the rest I just get "something went wrong".

Exactly... and sometimes notification of maintenance.
Same problem here.
Not only with OpenSubtitles-Uploader, also with the upload plug-in in Subtitle Edit.
Tried with several subtitles, on several occasions.
Some succeed, others don't.
I had this sort of problem before, then it was a problem within the API.
Did something change recently?

Return to “Programs using OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest