dimenzovaný server

Post new topic   Reply to topic    OpenSubtitles.org Forum Index // Pripomienky k serveru
View previous topic :: View next topic  
Author Message
audis

PostPosted: Sun Oct 04, 2009 12:07 am    Post subject: dimenzovaný server Reply with quote
omlouvám se, pokud je to známý fakt, ale často se setkávám s faktem, že server Opensubtitles má poddimenzované připojení nebo výkon. nejen že když díky Oscar hledám titule, tak nyní (před pár měsíci v 60% případů) občas (20%) vypadává, ale nyní, když jedny titule nahrávám na server, na webu se nezobrazují (mnou přes Oscar nahrané titule. předpokládám, že se neupploudovaly).

myšlenka Oscar stahování titulku k právě tomu správnému souboru je prostě skvělá a já se snažím k tomu přispívat tím, že když v Opensubtitles titule nenajdu a najdu je jinde, napíšu do popisu titulí, že jsem je jen přiřadil a vložím je sem do systemu. Koukám hlavně na novinky, několik dní až týdnu staré. za rok nebo dva, uploudoval jsem 30 titulku a stáhnul 80!

myšlenka Opensubtitle a Oscar se mi velmi líbí a rozšiřuju ho z vlastní iniciativy, ale jak mám kur.va přispívat do chytré a užitečné databáze, když server má výpadky?

PS: hodilo by se zavést formát pro hledání fitulí pro video 720p a 1080p. Zkoušel jsem hledat titule pro 1080p a Oscar video neakceptoval.
Back to top
View user's profile Send private message
os
Site Admin

PostPosted: Wed Oct 07, 2009 4:53 am    Post subject: Reply with quote
ahoj,

ano, v casoch, ked je najviac ludi na servri (okolo 6000-7000), tak je mozne, ze server je pomaly, je to sposobene databazou. Ideme vymenit disky za SAS, neskor nastavit slave.

co sa tyka oscara, dufam, ze titulky najde bez problemov, ak nie, tak skus znova (napise to timeout, alebo ze titulky nenasiel?)

co sa tyka nahravania - tie titulky, ktore nahravas, tak by samozrejme mali byt na webe, ako si dosiel na to, ze tam nie su?

ina vec je, ked ich tam nahras a das hladat, oni sa tam zobrazia az po par minutach, pretoze vsetko je cachovane a databazovy index sa rebuilduje kazdych 5 minut tusim.

len tak letmo som pozrel tvoje uploady, dik za skvelu pracu!

http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/uploader-audis

720p ide a 1080p neide ? Myslim tym, ked nahras titulky cez oscar. Napis aj velkosti suborov, pre ktore to neide, mozno to je problem.

Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    OpenSubtitles.org Forum Index // Pripomienky k serveru All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum